Wat doen fillers met je huid?

Geplaatst op

Sinds de jaren 2000 is het mogelijk om fillers te nemen. Deze behandeling is steeds populairder geworden en is van de sterren van Hollywood overgeslagen naar de gewone stervelingen bij jou en mij in de straat. Maar wat doen files eigenlijk en wat heb je eraan, bijvoorbeeld als je last hebt of ooit had van acne? Lees snel verder in deze blog en kijk wat je eraan hebt.

Fillers, wat doen ze?

In feite zijn fillers een heel slimme manier om volume terug te brengen in de huid. Nu kan het zo zijn, dat littekens die ontstaan zijn door acne, opgevuld kunnen worden met filters. Hiervoor moet je een expert raadplegen over wat de specifieke mogelijkheden voor jou zijn. We raden je fillers amsterdam aan. Het is met deze behandeling zo, dat er volumeverlies wordt gecompenseerd, door een zuur in de huid te spuiten. Dit zuur trekt vocht aan waardoor de huid als het ware weer volume krijgt. Dit is een lichaamseigen stof en wordt afgebroken naar enkele maanden. Je zult dus om het resultaat te behouden vaker terug moeten gaan naar de kliniek. Wat wel zo is, is dat wanneer je voor een tweede keer gaat, de resultaten wel een stuk langer zichtbaar zijn.

Botox

Niet alleen filters zijn een belangrijke manier om imperfecties te verbeteren, ook Botox is een manier om dit voor elkaar te krijgen. Dit werkt een beetje anders, want dit middel maakt de spieren onder de gezichtshuid minder actief. Doordat de spier minder samentrekt, kan de huid erboven tot rust komen. Rimpels, kraaienpootjes, ze zullen vervagen of verdwijnen. Fillers en Botox passen in een opfrisprogramma voor je huid. Neem contact op met een goede kliniek en bespreekt de mogelijkheden.

Conclusie

Wanneer je last hebt van acne littekens, laat je dan adviseren door een expert, omdat er cosmetische behandelingen zijn waarmee je deze littekens kunt vervagen of zelfs voor het grootste deel kunt laten verwijderen. Er zijn nog meer behandelingen die je kunt ondergaan, ook dit zijn zaken die zou moeten laten uitleggen in een kliniek door een erkende arts. Zoek altijd een kliniek op basis van goede recensies, een realistische prijs, dus geen prijsvechter, in een net uitziende architectuur, als het gaat om de kliniek in het straatbeeld.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen info met je door over wat je kunt doen aan acne. Lees er meer over en doe je voordeel met de informatie.

Contactgegevens

Via info @ acneprobleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden